Omnia Vincit Amor

MENÜ

 

 Klinikai szakpszichológus vagyok.  

                                              esclapius_stick.jpg

  

 

Orvosi egyetemen kezdtem tanulmányaimat  persze nem vettek fel közvetlenűl az érettségi után, csak néhány év múlva. Még ma is őrzöm, az akkori értesítéseket, "hely hiányában elutasítva". Valamikor sok évvel ezelőtt így kezdődött. Ez nem volt szokatlan,csak elszomorító.

 

Soha nem adtam fel és ma sem adom fel. Nem adtam fel a sportban és az életben sem. Bár annyit harcoltam azért, hogy a családi tradició szerint én is orvos lehessek, mégis pályát változtattam.Talán azért, mert gyógyítani szerettem volna és valahogy az orvosi pálya már nem egészen erről szólt.

 

Amikor eldöntöttem, hogy változtatok, először a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskola

Oligophrenpedagógia- és Pszichopedagógia szakát végeztem el. Abban az időben, ha valaki meg akarta tanulni  a pszichológiát és gyermekpszichológus akart lenni ott kezdte el. Én is így tettem.

Nem bántam meg.

 

Csak ezután mentem az ELTE Természettudományi Karának Pszichológia szakára tanulni.

Új választott pályámat igyekeztem megismerni és megtanulni. Mielőtt szakvizsgáimat letettem, dolgoztam gyermekterületen és ifjusági korcsoporttal. Felnőtt és gyeermek pszichiátrián is eltöltöttem néhány évet. Aztán az OTSI a Sportkórház, amíg lehetett. Tanultam külföldön és belföldön. Egy idő után azt ami érdekelt. 

 

Az utóbbi évtizedben került előtérbe az igazságügyi klinikai pszichológia területe, ami éppen azért más, mert szorosan kapcsolódik a joghoz és kifejezetten diagnosztikai munka.Bárhová kerültem, bárhol dolgoztam a gyógyítás mint alapvető munkám megmaradt és ma is így van.

 

Érdekel a keleti gyógyítás is, már fiatal korom óta. Igyekszem tanulmányozni és alkalmazni is ahol szükséges és lehetséges.

 

 

Kubiszyn Anna

 

 

 

Hírek

 • Világjáték

  Felnőttek és gyermekek pszichológiai vezetését kiegészítettem a Polcz Alaine féle eredeti Világjáték teszt alkalmazásával. Ezt a különleges projektív tesztet még magától Polcz Alaintől tanultam. Mind diagnosztikailag, mind pedig terápiásan az egyik legsikeresebb módszer. A teszt hozzáféréséhez és beszerzésében a Polcz Alaine Alapítvány segített. Köszönet érte.

 • Csoportok indítása.

   

  Autogén tréning  

  Meditációs - imaginációs csoportokat indítok. Egyénileg is alkalmazom ezeket a módszereket.

   

  Jelentkezni lehet telefonon vagy e mailban.

  Telefon+36-30-22-11-403

  Em kubiszyn.anna@psychoweb.hu

      ♥      ♥          ♥    ♥     ♥         ♥    ♥    

Asztali nézet