Omnia Vincit Amor

MENÜ

 

A pszichológiai szakrendelő mellett háziorvosi ellátás és foglalkozásegészségügyi szakrendelő is működik.Gyakran előfordul, hogy  a jó laboratóriumi eredmények, a szakorvosi kivizsgálások negatív leletei mellett  a pácienseknek komoly szenvedésnyomást jelentő tüneteik vannak. Ezekben az esetekben gyakran  a klinikai szakpszichológiai vizsgálat segít a megfelelő diagnózis felállításához a beteg helyes irányú kezelésének elkezdéséhez.

 

Minden olyan esetben szükség lehet a klinikai pszichológiai vizsgálatok elvégzésére amikor egy adott testi vagy akár lelki probléma pontosabb klinikai pszichológiai hátterének feltárására szükség van a gyógyuláshoz, a megfelelő kezeléshez.

 

Terápiás ellátást főképpen szorongásos eredetű megbetegedések esetén végzek.

 

Olyan esetekkel is foglalkozom, melynek  hátterében kapcsolati problémák vannak vagy élethelyzeti krízis alakult ki.

 

Várom azokat is, akik bőrgyógyászati problémákkal küzdenek, ilyen lehet az ichthyosis különböző formája vagy más olyan ritkábban előforduló betegségben szenvednek mint például a trichotillománia.

 

Az általam alkalmazott terápiák:

Relaxációs és immaginatív technikák.

Kognitív  vezetés.

Szupportív vezetés.

Felfogásom jungi irányultságú analitikusan orientált.

Terápiás szemléletem:komplex

 

 

 


 

 

 

 

 

Hírek

 • Világjáték

  Felnőttek és gyermekek pszichológiai vezetését kiegészítettem a Polcz Alaine féle eredeti Világjáték teszt alkalmazásával. Ezt a különleges projektív tesztet még magától Polcz Alaintől tanultam. Mind diagnosztikailag, mind pedig terápiásan az egyik legsikeresebb módszer. A teszt hozzáféréséhez és beszerzésében a Polcz Alaine Alapítvány segített. Köszönet érte.

 • Csoportok indítása.

   

  Autogén tréning  

  Meditációs - imaginációs csoportokat indítok. Egyénileg is alkalmazom ezeket a módszereket.

   

  Jelentkezni lehet telefonon vagy e mailban.

  Telefon+36-30-22-11-403

  Em kubiszyn.anna@psychoweb.hu

      ♥      ♥          ♥    ♥     ♥         ♥    ♥    

Asztali nézet